Breadcrumbs


Facebook profil


Facebook Image


Radionice trbušnog plesa s master instruktoricom Suraiyom Ibrahim

Kawkab al Sharq 2014 workshops with Suraiya

Kulturno umjetničkog društvo "Trbušni ples Split" vas poziva na Festival orijentalnog Plesa "Kawkab al Sharq" koji će se održati 07. - 08. lipnja 2014. S ponosom najavljujemo dolazak Master instruktorice Suraiye Ibrahim iz Poljske, koja će održati radionice trbušnog plesa te uveličati Gala show, zajedno s preko 50 atraktivnih trbušnih plesačica iz Hrvatske i inozemstva.

 


07.- 08.06.2014. KAWKAB AL SHARQ - Split, Hrvatska

specijalna gošća SURAIYA IBRAHIM - Radionice i Gala show

 

07.06.2014. Gala show sa Suraiyom Ibrahim te gostima iz Hrvatske i inozemstva

07.-08.06.2014. Radionice sa master instruktoricom Suraiyom Ibrahim


O SURAIYI
Suraiya je najslavnija poljska orijentalna umjetnica, dobitnica više nagrada, međunarodna izvođačica i master instruktorica. Ona je najpopularnija poljska orijentalna plesačica pozivana na međunarodne festivale i manifestacije. Redovito dijeli pozornicu s najboljim međunarodnim izvođačima Orijentalnog plesa. Njezina predanost umjetnosti orijentalnog plesa, znanje, podučavanje i plesne vještine su cijenjene u više od 30 zemalja na 5 kontinenata!

Suraiya dobro je poznata po svojoj tehnici, scenskoj karizmi i interpretaciji egipatskog stila. Suraiya je također često član žirija u međunarodnim natjecanjima (sutkinja u 20 zemalja, uključujući Svjetski kup i Bellydancer of the World natjecanje). Suraiya posjeduje Arabic Dance Academy i umjetničku agenciju "Suraiya", a također je osnivačica i umjetnička ravnateljica "Egyptian Fever" festivala i "Euro Raks" međunarodnog kongresa orijentalnog plesa. Suraiya je show i dvd producentica. Trenutno suorganizira sve svoje događaje s mužem Mansourom Ibrahimom, koji je ujedno i njezin svirač na tabla bubnju. Oni putuju zajedno diljem svijeta te dijele svoju strast prema orijentalnom plesu. Suraiya je također certificirani fitness i pilates instruktor te magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije.

 

 

RADIONICE

 07.06.2014. Subota


WS 1. TARAB

Suraiya će vas uvesti u emocionalu i izražajnu interpretaciju prekrasne pjesme iz Oum Kalthoum repertoara. Uzbudljive kombinacije, zreli osjećaji, ženstvenost i senzualnost! Budite dio ove jedinstvene radionice!

 

 08.06.2014. Nedjelja

 

WS 2. SURAIYA'S DRUM SOLO AND SHIMMIES SECRET

Suraiya je poznata po svojoj nevjerojatnoj drum solo i shimmy tehnici. Pozvana je da poučava ovu radionicu u više od 25 zemalja. Također je snimila vrlo uspješan - prvi poljski DVD - koji se odnosi na Shimmy i drum solo tehniku. Suraiya će vam pomoći da otkrijete uzbudljive kombinacije, drum solo trikove i mnoge vrste shimmija. Budite spremni na znoj i otkriće svoju prave ženske moći! Suraiya će svojim poznatim šarmantnim osmijehom natjerati vas da plešete!!! Nemojte propustiti ovu radionicu!

 

WS 3. POP BALADI

Suraiya je poznata po baladi interpretacijama. Ovaj put će podijeliti s vama ženstvenu pop baladi koreografiju koja će obuhvatiti interesantne kombinacije, glumačke sposobnosti i puno pozitivne energije.

 
VIDEO1:http://www.youtube.com/watch?v=gaeS3TuwGRo

VIDEO2:http://www.youtube.com/watch?v=Pe0szfYozx8

 


 

 

CJENIK RADIONICA do 15.05.2014.:

Cijena JEDNE radionice: 305 Kn ili 40 Eura

Cijena DVIJE radionice: 570 Kn ili 75 Eura

Cijena TRI radionice: 800 Kn ili 105 Eura


CJENIK RADIONICA od 16.05.2014.:

Cijena JEDNE radionice: 380 Kn ili 50 Eura

Cijena DVIJE radionice: 730 Kn ili 95 Eura

Cijena TRI radionice: 1030 Kn ili 135 Eura

 

Rezervacija mjesta na radionici, moguća je ISKLJUČIVO uplatom 50% avansa od pune cijene broja radionica za koje ste se odlučili na dolje navedeni broj računa!

 

PRIMATELJ: KUD Trbušni ples Split

ADRESA: Domovinskog rata 52, Split, Hrvatska

PBZ: 2340009-1110583900

SVRHA: svoje ime i prezime, skraćeni naziv radionica (npr WS 1, WS 3),

 

Uplatu je moguće izvršiti i direktno kod Ines Miočić po dogovoru! Možete me kontaktirati putem kontakt forme na stranici ili telefonski: +385(0)95/871-57-67


• Mjesta na radionicama su ograničena!!!

• Jedini način za rezervaciju mjesta je uplatom avansa

• Avansna uplata je nepovratna

• Ostatak plaćate na navedeni broj računa, najkasnije do 01.06.2014. ili direktno na radionicama ili po dogovoru sa Ines Miočić

 

Točna lokacija dvorana za radionice, vrijeme radionica kao i sve detaljnije informacije, biti će obajvljene uskoro!


Designed by Pas designs Copyright © 2011 Ines Miočić - All Rights Reserved